قابها و پایه ها در حاصلضربهای تانسوریc -مدولهای هیلبرت
پایان نامه
- وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علوم پایه دامغان
- نویسنده معصومه مهیمنی
- استاد راهنما نرگس تولایی محمد رمضانپور
- تعداد صفحات: ۱۵ صفحه ی اول
- سال انتشار 1389
چکیده
در این پایان نامه به بررسی قابها در c-مدولهای هیلبرت می پردازیم و نشان می دهیم حاصلضرب تانسوری دو قاب از دو c-مدول هیلبرت نیز یک قاب برای حاصلضرب تانسوری این دو فضا خواهد بود.همچنین به تعریف یک قاب از زیرفضاها، حاصلضرب تانسوری تجزیه همانی و حاصلضرب تانسوری نمایش قابی در فضاهای هیلبرت می پردازیم.
منابع مشابه
g-قاب دقیق و توصیف g-قابها و g-پایه های ریس در فضاهای هیلبرت
در مورد معرفی عملگر پیش قاب و شرایط لازم و کافی که این عملگر در مورد -قاب و g-پایه های ریس می دهد می باشد.
تئوری قابها در فضای هیلبرت و کاربردهای آن
در این پایان نامه تئوری قابها در فضای هیلبرت و کاربردهای آن مورد مطالعه وبررسی قرار گرفته است. بحث با تعریف قاب شروع شده و در ادامه انواع قابها مانند کیپ، پارسوال، یکنواخت و...، عملگرقاب، قضایا، مثال¬ها و پایه ریز ارائه گردیده است. کلمات کلیدی : پایه ریز، قاب و عملگرقاب.
پایه های رایس وقاب های دوگان مدولی آنها در *c-مدولهای هیلبرت
در این رساله ،ابتدا اطلاعات پایه ای و مفیدی درباره ی *c-جبر ها ،*c-مدولهای هیلبرت ،عملگرها ی الحاق پذیر ،پایه متعامد یکه،پایه هیلبرت ،قاب ها ودوگان مدولی آنها گردآوری و تألیف شده است .سپس با تجزیه و تحلیل دقیق مقاله ی riesz bases and their dual modular hilbert c*-modules j.math.anal.appl- 343 256-246;(2008)- قاب های دوگان برای قاب های مدولی وپایه های رایس در *c-مدولهای هیلبرت را مورد بررسی...
15 صفحه اولعملگرهای بستارپذیر فردهولم روی c* - مدولهای هیلبرت
یکی از قضایای مهم آنالیز تابعی کلاسیک، قضیه ای موسوم به نام اتکینسون است که بیان می کند عملگر خطی و کراندارt از h به h فردهولم است اگر و تنها اگر تصویر h تحت t (ran t) بسته بوده و dim ker t و dim(h/ran(t)) متناهی باشند. در سال 1953 میلادی، کاپالانسکی با الهام از تعریف فضای هیلبرت، مفهوم جدیدی به نام c* - مدول هیلبرت را ارائه نمود و از آن پس تلاش های فراوانی از سوی ریاضیدان های مختلف، از جمله و...
15 صفحه اولتقریب متقارن فریم ها و پایه ها در فضای هیلبرت
در این پایان نامه پس از معرفی فریم ها و پایه ها، روابط بین آن ها را معرفی میکنیم سپس تقریب متقارن فریم ها را بررسی می کنیم.
منابع من
با ذخیره ی این منبع در منابع من، دسترسی به آن را برای استفاده های بعدی آسان تر کنید
ذخیره در منابع من قبلا به منابع من ذحیره شده{@ msg_add @}
نوع سند: پایان نامه
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری - دانشگاه علوم پایه دامغان
کلمات کلیدی
میزبانی شده توسط پلتفرم ابری doprax.com
copyright © 2015-2023